RedCord trening

Gruppetrening

Gruppetrening

Året rundt holder vi gruppetreninger ute og inne. Gruppetreningnen ute varer en klokketime hvor vi har fokus på styrke og kondisjon. Vi starter med felles oppvarming og avslutter uttøyning. Innetrening har fokus på å få en sterkere kropp og er en ren styrketime. Treningene passer for alle uansett utgangspunkt og form. Har du skader og plager tilpasser vi øvelser og finner gode alternativer.

Under her vil det alltid være en oppdatert liste med de gruppene som er etablerte og pågående. Vi fleksible på hvor treningsgruppene er. Ønsker du en treningsgruppe i ditt nærmiljø ta kontakt med oss, så ser vi på mulighetene for å etablere det. Send oss gjerne en epost om du ønsker å melde deg på en av de gruppene vi alt har gående.

Pågående grupper ute

Vettregruppa – Torsdager kl 20.00 – møtepunkt: Nedre bleiker barnehus*
* Gruppene tilrettelagt etter smittevernsveilederen, hvor de er delt opp og har forskjellige tidspunkt

Pågående grupper inne

Senterklinikken – Torsdager kl 19.00 – møtepunkt: Senterklinikken*
* Innegruppene er foreløpig satt på vent grunnet koronakrisa

Kontaktinfo gruppetrening

Kristine K Grønnern
Epost: kristine@senterklinikken.no
Telefon: 67 54 28 24

Hvordan er det med dine magemuskler som mamma?

Mammamage er et treningskonsept for de som har vært gravide. Målet er å gjenvinne styrke , minske smerter, forebygge inkontinens, bli sterkere så kroppen er klar for løfting, bæring og amming. På Senterklinikken på Sandvika Storsenter har vi Mammamage grupper og individuelle sjekker.

Er dere en hel barselgruppe som har lyst til å gjøre dette sammen, kan vi komme til dere og ha treningene i deres nærmiljø.

Les mer på på våre sider om mammamage

Kontaktinfo mammamage

Siv Hagen
Epost: siv@senterklinikken.no
Telefon: 67 54 28 24