Redcord / Slyngetrening

Redcord er et unikt og effektivt konsept for funksjonell muskeltrening ved hjelp av slynger. Vi har på Senterklinikken spesialutdannede terapeuter som har kunnskap om denne treningsmetoden

Trening med RedCord hos Senterklinikken
Trening med RedCord hos Senterklinikken

Redcord (tidligere kalt terapimaster), er et unikt og effektivt konsept for funksjonell muskeltrening. Kjernen i konseptet er trening i ustabile slynger, med bruk av kroppen som vekt. Metoden med trening i slynger kalles S-E-T (Sling Exercise Therapy). S-E-T er ideelt for å oppnå en normalisering av muskelsamspill, samt for å aktivere og forbedre stabiliseringsmuskulatur.

Vi har på Senterklinikken spesialutdannede terapeuter som har kunnskap om denne treningsmetoden, og som kan hjelpe deg i prosessen fra å identifisere problemet, til langvarig effekt er oppnådd.

Når brukes S-E-T?
-ved skadeforebygging
-behandling av muskel- og skjelettplager
-koordinasjonstrening
-prestasjonsfremmende trening

Konseptet har gitt oppsiktsvekkende resultater, både for pasienter med kroniske plager og akutte smerter. For mer informasjon se www.redcord.no.

Ved Senterklinikken kan vi tilby individuell undersøkelse, behandling og veiledning. Egentrening med og uten veiledning, samt S-E-T gruppetrening.